Toimitusehdot

Yleistä

Maitotytön verkkokauppa on Maitotyttö Oy:n (y-tunnus: 2478129-4) markkinapaikka. Maitotyttö Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Voit valita maksutavaksesi verkkopankit, kortit (Visa, MasterCard, AMEX), MobilePayn sekä Collectorin lasku ja osamaksupalvelun.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon palvelut, sekä postipaketti. Matkahuollon paketin hinta on 6€ ja Postin 7€. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilman postikuluja.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset 5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Palautusoikeus

Määrämittaan leikatuilla kankailla ja mittatilausvaatteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Verkkokaupasta tilatuilla varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

maitotyttopaidat@gmail.com